Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Intars Busulis un Abonementa orķestris izziņo koncertus “Es Tevi redzu” Dzintaros

Redakcija
Redakcija

Intars Busulis un Abonementa orķestris izziņo koncertus “Es Tevi redzu” Dzintaros
Publicitātes foto: Aiga Rēdmane


2023. gada 17. un 18. jūnijā izskanēs jau par tradīciju kļuvušais Intara Busuļa solo koncerts Dzintaru koncertzālē.

Dziedātāja Intara Busuļa koncerti Dzintaru koncertzālē mūziķiem un lielai daļai atbalstītāju ir kļuvuši jau par tradīciju. Nākamvasar koncerti notiks pašā vasaras pilnbriedā – 17. un 18. jūnijā.

“Koncerti “Es Tevi redzu” ir kā atgādinājums par katra cilvēka vērtību un nozīmīgumu mūsu dzīvēs. Par to, cik esam klātesoši un cik ļoti spējam būt apzināti visās dzīves situācijās” skaidro koncerta organizatori.

“Ar lielu prieku un nepacietību gaidām koncertus Dzintaru koncertzālē un sirsnīgo atmosfēru, kas tur valda. Jūras tuvums šo sajūtu pastiprina, un gluži kā ūdens plūsma un tās nemitīgā kustība, arī mēs turpinām iet uz priekšu. Turpinām radīt mūziku, kas spēj piepildīt ne tikai mūs pašus, bet ar savu vēstījumu uzrunāt arī klausītājus,” par koncerta ieceri stāsta mūziķis Intars Busulis.

“Koncerta programmā izskanēs jau pazīstamas un klausītāju iemīļotas dziesmas. Taču šobrīd strādājam pie jaunu skaņdarbu radīšanas, un koncertu apmeklētājiem būs iespēja dzirdēt arī kādu dziesmas pirmatskaņojumu, kuri tiks iekļauti plānotajā albumā, kurš iznāks nākamā gada rudenī”, atklāj komponists Kārlis Lācis.

Koncertā ar Intaru Busuli muzicēs Abonementa orķestris, kura sastāvā ir Kārlis Lācis, Kaspars Zemītis, Kaspars Grigalis, Edvīns Ozols, Māris Jēkabsons, Vineta Elksne, Karīna Tropa un Alise Kante - Onzule. Koncerta skanējumu papildinās gospeļkoris GGChoir.

Ieeja no plkst. 19.00, koncerta sākums plkst. 20.00.

Biļetes uz koncertiem var iegādāties "Biļešu Paradīzes" kasēs visā Latvijā un internetā: https://www.bilesuparadize.lv/lv/pe... .