Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


“Bermudu Divstūris” izsludina pirmo un vienīgo “bratuku mūziklu”

Redakcija
Redakcija

Šovmeņi - grupa “Bermudu Divstūris” izdod dziesmu “LAIM’ UZ MANA RĒĶIN’”, kas ir pirmais skaņdarbs no gaidāmā EP albuma “NOGURSTAM septiņos cēlienos”. Albums būs muzikāls piedzīvojums, kur katram videoklipam ir būtiska loma – tie kopā veidos vienotu īsfilmu.

“Jaunais albums būs citādāks nekā ierasti un attiecīgi arī jauns eksperiments mums pašiem. Liekot dziesmu pie dziesmas, stāstu pie stāsta, par to, ko mēs kopā esam piedzīvojuši, nonācām līdz albumam, kas kļuva par pirmo un vienīgo “bratuku mūziklu”. Un arī albuma nosaukums “NOGURSTAM septiņos cēlienos” ir zīmīgs, - mēs neesam tie, kas naktīs guļ – mēs nogurstam, jo mēs kurinam ballītes,” par albumu stāsta Biceps.

Albums būs veidots septiņos cēlienos, kas sevī ietver septiņus skaņdarbus, un tie klajā nāks vasaras garumā, noslēgumā veidojot vienotu īsfilmu. Dziesmu videoklipi ir filmēti vienā no liepājnieku iecienītākajiem nakts lokāliem “Woodstock”, kas, sadarbība ar grupas draugiem “Jameson”, pārtapis par autentisku mūsdienu īru stila bāru.

“Pirmā dziesma, kas nonāk pie mūsu faniem ir ar nosaukumu "LAIM' UZ MANA RĒĶIN'". Tā ir īsta veču himna, kur mēs ar bratukiem svinam satikšanos labākajās tradīcijās. Varētu domāt, ka, jo vecāks Tu paliec, jo vairāk šķiet, ka tie labie laiki ir garām, taču šajā un pārējā albuma dziesmās mēs parādīsim pretējo – krāsiņu dzīvē netrūkst pat tad, ja tricārs jau sen aiz muguras,” dalās Triceps.

Klausies dziesmu jau tagad populārākajās mūzikas straumēšanas vietnēs, kā arī noskaties mūzikla pirmo cēlienu te:

Jau 1. septembrī grupa aicina svinēt vasaras noslēgumu lielkoncertā “Pirmā rudens diena, bet es jau gaidu vasaru” koncertzālē “Arēna Rīga”. Grupa sola enerģisku un jaudīgu ballīti, kā arī izcilu šovu.

Biļetes uz lielkoncertu ir pieejamas Biļešu Paradīzes kasēs vai Īsta biļešu paradīze - biļetes uz vairāk nekā...