Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Video: Markus Riva publicē jaunu dziesmu

Redakcija
Redakcija
Gada pirmajā dienā pārsteigumu saviem klausītājiem sagādājis mūziķis un dziesmu autors Markus Riva, publiskojot jaunu dziesmu un videoklipu angļu valodā “Lose Control”. Singls radīts kopā ar partneriem Ukrainā un aicina uz pilnīgu aizmiršanos dejā. Tieši tāds ir arī Markus vēlējums saviem klausītājiem šajā gadā – ļauties dzīvei tāpat kā dejai, izbaudot katru tās minūti un nedomājot par to, kā tas varētu izskatīties vērotājam no malas.

Markus Riva, kurš Latvijā pazīstams arī ar muzikālo darbību ārpus valsts robežām, neslēpj, ka šis gads nebūs izņēmums. Viņš priecātos par dziesmas panākumiem arī ārpus Latvijas, tāpēc izvēlējies to izdot angļu valodā, taču tā ir tikai maza daļiņa no viņa gada plāniem. Markus gatavo arī savu pirmo albumu ukraiņu valodā, turpina strādāt pie materiāla latviski un, kā pats saka, - muzikālie apvāršņi nekad nevar būt par plašu, tāpēc 2024. gads viņa radošajā darbībā solās būt īpaši ražīgs.
Vērtējums: