Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:281, Did:0, useCase: 3


“Viņas melo labāk” stāsts atrisināsies seriāla noslēdzošajā 10. sezonā

Redakcija
Redakcija

Kaislību un attiecību līkloču piepildītais seriāls “Viņas melo labāk”, kas ir kļuvis par neatņemamu darbdienu tradīciju jau daudzu gadu garumā, atgriežas ar noslēdzošo 10. sezonu. Skatītāju iemīļotie varoņi būs redzami nākamās paaudzes televīzijā Go3 jau no 2. maija, bet TV3 ēterā seriāls nonāks no 30. maija darbdienu vakaros pl. 21.10.

Seriāls ir sasniedzis savu noslēguma fāzi – jaunajā sezonā sagaidāmi dažādi atrisinājumi iemīļoto varoņu dzīvēs un sezonas noslēgumā arī kāzas. Skatītājiem būs iespēja sekot līdzi lielām pārmaiņām Martas dzīvē. Viņa satiks jaunu, apburošu un bagātu vīrieti Sašu. Marta būs pārliecināta, ka atradusi savu īsto mīlu, bet viss nebūs tik rožaini, jo mīlestība būs padarījusi Martu aklu un viņa neredzēs jaunā sirdsāķīša patieso būtību un nodomus.

Olgas dzīvē sāksies jauns etaps, jo viņa izšķirsies no Kostjas. Martas jaunais vīrietis Saša viņai piespēlēs savu, it kā romantisko draugu Ansi, kuram būs savtīgi nolūki attiecībā uz Olgu. Kostja šo situāciju novēros no malas un kļūs greizsirdīgs, radot mīlnieku starpā mīlas trīsstūri. Vai viņam izdosies izglābt Olgu no šī despota Anša?

Pārmaiņas skars arī Roberta dzīvi. Sezonas ievadā atradīsies viņa īstais tēvs Stefans, kurš slimo ar nāvējošu slimību. Viņš vēlēsies izstāstīt Robertam kādu noslēpumu, bet nepaspēs to izdarīt. Stefana ienaidnieki domās, ka Roberts zina par šo noslēpumu, tāpēc sāks viņu vajāt. Lai arī kā Roberts censtos izstāstīt citiem par šo, neviens, izņemot Ilonu, viņam neticēs. Kāds negaidīts pavērsiens viņa dzīvē šo noslēpuma atklāšanu apraus pilnībā.

10. sezonā seriālam pievienosies 10 jauni varoņi – Martas draugs Saša (Anatolijs Fečins), Roberta sieva Ance (Ilze Blauberga) ar meitu Unu un dēliem Leo un Marku, Sašas draugs Ansis (Kārlis Freimanis) un daudzi citi tēli mazākās, epizodiskās lomās. Jaunajā sezonā uz nelielām ainām atgriezīsies arī vairāki, iepriekšējās sezonās iemīļoti tēli.

“Seriāls ir liela daļa no manas dzīves – tomēr 10 gadus sadzīvoju ar Martas tēlu, pat bieži radot skatītājiem ilūziju, ka esmu arī tāda dzīvē. Ja iesākumā neticējās, ka šim seriālam būs tik ilgs mūžs, tad tagad neticās, ka tas varētu beigties. Mūsu veiksme bija lietuviešu režisors Sigitas Račkis, kurš iemācīja latviešu aktieriem kadrā nebaidīties būt temperamentīgiem, pilnasinīgiem un īstiem. Savienojot to ar humoru, radās skatītājam tik iemīļotie tēli. Visi aktieri bija aizrāvušies, visiem patika filmēšanas, mēs strādājām ar prieku un tas ir redzams arī ekrānā. Ar mūsu seriālu ir uzaugusi vesela bērnu paaudze, jo to ļoti iemīļoja pat paši mazākie skatītāji,” stāsta ilggadējā seriāla aktrise Evija Krūze.

“Mums visiem ir skumji, ka šī ir pēdējā sezona, bet tajā pašā laikā esam priecīgi par padarīto un ar nepacietību gaidām seriāla parādīšanos ekrānos. Šajā sezonā pievienojas vairāki jauni aktieri, kuri ļoti paspilgtinās seriāla norisi un notikumus. Skumstam par viņsaulē aizgājušo aktieri Gunti Skrastiņu – viņa aktiermeistarība būs redzama šajā sezonā. Starp seriāla varoņiem ir sagaidāma mīlestība un tā būs ļoti dažāda. Uzplauks jauns un interesants mīlas stāsts, savukārt zem cita mīlas stāsta slēpsies afēra. Būs šķiršanās, meli, krāpšana, nolaupīšana un vēl daudz dažādu notikumi ar perfektu noslēgumu,” norāda seriāla producente Ieva Salceviča.

Seriāls “Viņas melo labāk” ir viens no populārākajiem un skatītākajiem seriāliem Latvijā. To apliecina fakts, ka katru sezonu ir skatījušies vidēji 700 000 skatītāju, bet kopumā to ir redzējuši 63,9% jeb 1,2 miljoni cilvēku no visiem Latvijas iedzīvotājiem. Aizvadītajās 9. sezonās pie TV skatītājiem nonākušas 662 sērijas, bet seriāla noslēdzošajā sezonā būs 80 sērijas. Par seriāla stabilākajām vērtībām ir kļuvuši aktieri Evija Krūze (Marta), Andris Bulis (Māris), Māris Bezmers (Roberts), kuri ir bijuši klātesoši teju visās sezonās.

Nepalaid garām iemīļotā seriāla “Viņas melo labāk” noslēdzošo 10. sezonu, kas būs pieejama nākamās paaudzes televīzijā Go3 jau no 2. maija, bet pie TV3 skatītājiem nonāks no 30. maija.