Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:281, Did:0, useCase: 3


TV3 Group un The Walt Disney Company Nordic and Baltic noslēdz sadarbības līgumu

Redakcija
Redakcija

TV3 Group, vadošā mediju grupa Baltijā, un The Walt Disney Company Nordic and Baltic ir noslēgušas sadarbības līgumu. TV3 Group straumēšanas platformai (OTT) Go3 un filmu kanālam TV3 Film būs ekskluzīvas tiesības pirmajiem pārraidīt jaunākās Disney, Pixar, Marvel, Lucasfilm filmas un visas 20th Century Studios filmas Baltijas valstīs.

Jau sākot ar decembri Go3 un TV3 Film abonenti Latvijā, Lietuvā un Igaunijā var baudīt Disney studiju, tostarp The Walt Disney Studios, Walt Disney Animation un Pixar, kā arī Marvel, Lucasfilm un 20th Century Studio labākās filmas. Starp tām ir tādas kritiķu novērtētās skatītāju favorītes kā Atriebēji: Noslēgums, Karalis Lauva (2019), Ledus sirds 2, Rotaļlietu stāsts 4, Kapteine Mārvela, Maskētie spiegi un X-cilvēki: Tumšais Fēnikss un daudzas citas.

Ziemassvētku tradīcijas TV3 Group bezmaksas kanālos nav aizmirstas arī šogad. Jau 21. reizi pēc kārtas TV3 aicina ģimenes visās Baltijas valstīs pievienoties Kevinam viņa piedzīvojumos filmu franšīzē Viens pats mājās.

Kristians Antings, TV3 Group vadītājs Baltijā: “Mēs esam ļoti priecīgi saviem abonentiem visās Baltijas valstīs piedāvāt Disneja studiju radīto brīnumaino pasauli. Kopā mums ir iespēja piedāvāt pasaulē labākos stāstus ar mūsu unikālo lietotāju pieredzi.”

Hanss van Rijns, The Walt Disney Company Nordic and Baltic vadītājs: “Mēs esam saviļņoti sākt šo daudzplatformu sadarbību ar TV3 Group un tirgū vadošajiem servisiem Go3 un TV3 Film. Kopā mēs vēlamies iepriecināt skatītājus Baltijas valstīs ar pavisam jaunām filmām no visā pasaulē slavenajām studijām, kā arī iemīļotajām klasiskajām vērtībām no mūsu filmu bibliotēkas dzīlēm; bērniem, faniem, pieaugušajiem un ģimenēm. Turklāt to visu varēs baudīt jebkurā ierīcē un jebkurā laikā.”

Par TV3 Group

TV3 Group ir vadošā mediju grupa Baltijā, kas ietilpst Bite Group sastāvā un pieder Providence Equity Partners, globālam aktīvu pārvaldīšanas uzņēmumam. TV3 Group pārvalda vadošos komerciālos televīzijas kanālus visās trijās Baltijas valstīs, lielāko satelīta televīzijas operatoru un Baltijā populārāko video straumēšanas platformu (OTT), augstākās klases filmu un sporta kanālus, kā arī vadošās komerciālās radio stacijas.

TV3 Group mediji:

Vadošie komerciālie televīzijas kanāli TV3, TV6, 3+, TV3 Life, TV3 Mini, TV8, kā arī nākamās paaudzes televīzija Go3.