Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:334, Did:0, useCase: 3


Video: Viss par vīriešiem Rīgas Krievu drāmas teātrī. Izrādes fragmenti

Redakcija
Redakcija
Kas atrodas Vecrīgā Kaļķu ielā 16? Mihaila Čehova Rīgas drāmas teātris. Vai teātris domāts tikai krievu tautības teātra cienītājiem? Nē, arī latviešu publika apmeklē šo teātri. Droši vien tāpēc, ka teātris tomēr savādāks, aktieri citi, savdabīgi joki un cita mentalitāte. Bet valoda lielākai daļai tomēr saprotama. Tiem skatītājiem, kam krievu valoda sagādā problēmas, tiek rādīts tulkojums titros. Epadomi un KultūrasVēstis.lv nolēma apmeklēt kādu izrādi ar videokameru, un ar teātra vadības laipnu atļauju un neviltotu atsaucību parādīt mūsu lasītājiem fragmentus no interesantākajām izrādēm.

Piedāvājam horvātu dramaturga Miro Gavrana lugas "Viss par vīriešiem" režisora Mihaila Gruzdova skatuves versijas fragmentus. Pazīstamais horvātu dramaturgs Miro Gavrans ironiski un precīzi veido piecu stāstu mozaīku, kuru varoņi varbūt arī nav bez trūkumiem un dīvainībām, bet ir tik pievilcīgi, ka liek mums pasmaidīt un just līdzi.
Un tā – šovs nakts klubā un treniņi sporta klubā, draudzība un nodevība, mīlestība un greizsirdība, tēvi un bērni – „Viss par vīriešiem” Miro Gavrana un režisora Mihaila Gruzdova skatījumā un trīs aktieru- Alekseja Korgina, Jevgeņija Čerkesa un Aleksandra Maļikova izpildījumā.

Nākamās '"Viss par vīriešiem izrādes" Rīgas Krievu drāmas teātrī 6. un 20. novembrī. Ir titri latviešu valodā. Lai titru lasīšana nesagādātu grūtības, lūgums ņemt vērā, ka nebūtu ieteicams izvēlēties vietas tuvāk par 6. rindu! Biļetes nopērkamas teātra un Biļešu servisa kasēs
Vērtējums: +1