Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:341, Did:0, useCase: 3


Konkurss! Dāvana Vīriešu dienā - humorpilns stāsts par bērna lomu tēva izglītošanā

Redakcija
Redakcija

Piedalies portālu KultūrasVēstis.lv un epadomi.lv konkursā sadarbībā ar Izrāžu apvienību PANNA un laimē ielūgumus uz Izrāžu apvienība PANNA izrādi "Jaunais TĒTIS", kas notiks pašā Vīriešu dienas vakarā 23. februārī plkst. 19:00 kinogalerijā K-Suns.

Tikai šoreiz - par godu Vīriešu dienai 23. februārī - konkursā izspēlēsim 6 ielūgumus, t.i., 3 laimīgajiem uzvarētājiem - katram pa 2 ielūgumiem.

Iespējams, daudzi skatītāji atceras pirms vairākiem gadiem iestudēto izrāžu apvienības “Panna” izrādi – humorpilno pētījumu par vīrieša būtību - “Tētis” ar Aināru Ančevski galvenajā lomā. Izrāde ar lieliem panākumiem bija skatāma gandrīz visās Latvijas pilsētās. Pa šo laiku ir izaudzis gan izrādē attēlotais mazulis, gan pats “tētis”, tādēļ aprīļa sākumā skatītājiem tiks piedāvāta jauna izrāde – humorpilns stāsts par bērna lomu tēva izglītošanā, jeb jauna stand-up komēdija - “Jaunais TĒTIS”.

Izrādes veidotāji - aktieris Ainārs Ančevskis un režisors Juris Rijnieks piedāvā asprātīgu un sirsnīgu stāstu par vīrieša pārdomām laikā, kad mazais cilvēciņš ir gatavs doties tālāk - uz skolu. Izrāde jautrā un asprātīgā veidā liek atcerēties un dalīties pārdomās par laiku no mazuļa nākšanas pasaulē līdz mazā dēlēna pirmajām un turpmākajām skolas gaitām.

Konkursa nosacījumi:

1. Tev jābūt portālu KultūrasVēstis.lv (facebook.com/kulturasvestis.lv), epadomi.lv (facebook.com/epadomi.lv) un Izrāžu apvienības PANNA (facebook.com/PANNASTEATRIS) sekotājam sociālā tīkla facebook.com lapās.

2. Jāspiež konkursa ierakstam "patīk" (like) un "ieteikt" (share) saviem draugiem.

Konkurss norisinās līdz 2016. gada 18. februāra plkst. 23.59.
19. februārī izlozes kārtībā tiks noskaidroti 3 laimīgie uzvarētāji, kuri katrs iegūs divus ielūgumus uz izrādi "Jaunais TĒTIS", kas notiks pašā Vīriešu dienas vakarā 23. februārī plkst. 19:00 kinogalerijā K-Suns.


Vairāk par izrādi lasāms ŠEIT.

Konkurss tapis sadarbībā ar "Izrāžu apvienību PANNA". (www.pannasteatris.lv)