Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:382, Did:0, useCase: 3


Foto: Daugavpils teātra izrāde "Negaiss"

Redakcija
Redakcija
„Kāpēc cilvēki nelido?” atkal un atkal no skatuves smeldzīgi izskan galvenās varones jautājums, kad 26. oktobrī uz Daugavpils teātra skatuves savu pirmizrādi piedzīvo režisores Allas Korovkinas iestudējums „Negaiss”.

Kā putnēns, kas ieslodzīts būrī - tā savu varoni raksturo galvenās lomas izpildītāja Zanda Mankopa. Katerina var tikai sapņot par to, kā izplest savus spārnus un aizlidot, bet ik reizi atduras pret sūrās ikdienas restēm: atbildību pret savu vīru un sabiedrības uzspiestajiem noteikumiem. Katerina ir jauna, precēta sieviete, kuras laulība bez mīlestības jūtām ir kļuvusi par viņas ieslodzījumu. Ilgā cīņā ar sirdsapziņu, viņa tomēr ļaujas lidojumam, kad iemīl citu, bet apdedzina savus spārnus liegtās mīlas liesmās.

Izrādes „Negaiss” lomās: Zanda Mankopa, Vadims Bogdanovs, Viktors Jancevičs, Irina Kešiševa, Aleksandrs Komarovs, Olga Maksimova, Mihails Abramovs, Miroslavs Blakunovs, Māris Boka, Žanna Lubgāne, Jeļena Ņetjosina, Karīna Sidina, Mihails Samodahovs. Izrāde krievu valodā.

Tuvākās izrādes – 31. oktobrī un 30. novembrī plkst. 18.30. Biļetes - Daugavpils teātra kasē (654 26520), Biļešu paradīze kasēs un internetā Bilesuparadize.lv.

Foto: Džeina Saulīte