Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:425, Did:0, useCase: 3


Iznāk Igora Kudrjavceva “Prieka spēks”

Redakcija
Redakcija

Šopavasar Apgāds Zvaigzne ABC izdevis jaunu dr. Igora Kudrjavceva grāmatu “Prieka spēks”. Šī ir jau ceturtā grāmata lasītāju iecienītajā sērijā “Saules ceļš”.

Grāmatas “Prieka spēks” atvēršanas svētki notiks 26. aprīlī plkst. 17. 00 Zvaigznes prezentāciju zālē (ieeja caur grāmatnīcu) K. Valdemāra ielā 6.

Šī grāmata ir ceļojums Prieka pasaulē – jo paskaidro, kā saņemt prieku no apkārtējās pasaules un smelt no prieka avotiem sevī, kā izlabot pagātni, un, ar prieku dzīvojot tagadnē, stiprināt nākotni. Cilvēks ir radīts priekam. To apliecina anatomija un fizioloģija. Ja izjūtam prieku, tas nozīmē, ka mūsu asinīs cirkulē tā sauktie laimes hormoni. To ir daudz un dažādi. Taču prieks ir ne tikai atsevišķas ķīmiskas molekulas, prieks ir enerģija un miers, prieks ir spēks un izaugsme.

Grāmatas divpadsmit nodaļās aprakstīti praksē pārbaudīti paņēmieni, kā atrast to prieka avotu, kas mīt katrā no mums, kā sasniegt harmoniju un mieru, kā iegūt enerģiju nākotnes stiprināšanai un pagātnes labošanai. Ar praktisku darbošanos varēsiet sevi noskaņot prieka un laimes frekvencei.

Kā saka pats autors: “Jums jau ir Rāmums un Miers (grāmata “Miera ārsta padomi”). Jums ir “Dzīvības Spēks” un “Dziedinošā Enerģija”. Tagad jūsos iemājos arī Prieks un Laime. Parasti prieks ir vien īss mirklis. Ja prieks ir pastāvīgs vai prieka mirkļi prognozējami atkārtojas, rodas Laime. Re, cik vienkārši tas ir! Lasiet šo grāmatu, strādājiet ar to un ļaujieties priecīgām pārmaiņām.”

Dr. Igors Kudrjavcevs ir sertificēts ārsts, vairāku augstskolu pasniedzējs, cigun skolotājs un personības izaugsmes treneris. Organizējis un vadījis pētījumu “Netradicionālās medicīnas metožu izmantošanas pieredze”. Jau vairākus gadus īsteno projektu “Igora Kudrjavceva skola – Saules Ceļš” ar mērķi sniegt enerģijas, harmonijas un veselības zināšanas un iemaņas katram cilvēkam.

Vingrojiet kopā ar autoru!

medintegra.lv

Pieejama arī e-grāmata.

No krievu valodas tulkojusi Margita Krasnā.