Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:425, Did:0, useCase: 3


Ceļojumu sērijā “aiz apvāršņa” izdota jaunākā grāmata “Ceļi un cilvēki”

Redakcija
Redakcija

Apgāds “Jumava” lasītāju iecienītajā sērijā “aiz apvāršņa” laidis klajā Jura Lorenca grāmatu “Ceļi un cilvēki”. Juris Lorencs - kaislīgs ceļotājs, žurnālists un rakstnieks, vairāku grāmatu autors.

Manuprāt, viens no interesantākajiem ceļojumiem ir mēģinājums sekot pa pēdām cilvēkam, kurš ietekmējis mūsu uzskatus, domas un rīcību. Tas ir ceļojums telpā, laikā un reizē pašam sevī.

Šī grāmata iepazīstinās ar rakstniekiem Polu Boulzu, Radjerdu Kiplingu un Lorensu Darelu, fiziķiem Nilsu Boru un Ļevu Landau, kinorežisori Lēniju Rīfenštāli, sapņotāju par tālām pasaulēm Konstantīnu Ciolkovski un Krievijas imperatoru Pēteri I. Tā aizvedīs uz Maroku, Indiju, Krieviju, Dāniju, Vāciju, Ēģipti un Sudānu. Uz vietām, kur šie cilvēki dzīvoja, radīja, mīlēja un meklēja.

Meklējiet visās Latvijas grāmatnīcās!