Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:86, Did:0, useCase: 3


Valmieras diena 10. jūnijā Kalnciema kvartāla tirgū

Redakcija
Redakcija

„Kultivējam teātri” – ar šādu moto Kalnciema kvartāla tirgū 10. jūnijā norisināsies Valmieras diena, kurā aktivitātes ģimenēm un bērniem piedāvās „Valmieras vasaras teātra festivāls. Bērni”. Spēlēšana un spēlēšanās, teātra darbnīca bērniem, sētas spēles, festivālam radītā „Gardu muti” zeltera provēšana – norises, kurās no plkst. 10.00 līdz 16.00 aicināti piedalīties mazi un lieli.

Gan teātra mīļi, gan Latvijas labumu cienītāji laipni gaidīti uz Kalnciema kvartāla tirgu no plkst. 10.00, lai apmeklētu gan tirgus veterānus, gan ciemiņus no Valmieras, kuri piedāvās svaigākos un gardākos mājās audzētos produktus, prezentēs jaunākos amatnieku izstrādājumus un pārsteigs ar kreatīvām idejām. Tikai šajā dienā būs iespējams iegādāties biļetes gan uz Valmieras vasaras teātra festivālu, kas notiks no 4. līdz 6. augustam, gan Valmieras teātra izrādēm, kā arī viesizrādēm Rīgā.

Programma:
No plkst. 11.00 līdz 16.00
Uz skatuves sliesies siltumnīca, kur, bērnu un teātra mākslinieku aprūpēts, „dīgs” teātris. Izrāde „izaugs”, bērniem rosoties darbnīcā. Līdzi aicinām ņemt lelles un citas mantas, kas savu laiku nokalpojušas, bet kurām ir iespēja dot otru dzīvi, iesaistot teātra izrādē.
Padziļinājumā pie skatuves bērniem būs iespēja piedalīties pagalmu spēlēs, lai pierādītu savu izveicību un acīgumu.

No plkst. 11.30
Galerijā tirgus apmeklētāji aicināti apmeklēt radošās darbnīcas, kur varēs krāsot, līmēt un zīmēt festivāla plakātus, kā arī radīt savu versiju festivālam veltītā īpašā zeltera etiķetei. Tāpat būs iespējams izbaudīt Gaujas Stāvo krastu Sajūtu parka posmu.