Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:324, Did:0, useCase: 3


Dzīvais un mirušais ūdens. Kā to pagatavot mājas apstākļos un kā pareizi lietot

Redakcija
Redakcija

Vai atceraties no savas bērnības pasakas, kur mirušos varoņus, lai atdzīvinātu, vispirms apslacīja ar mirušo ūdeni, bet pēc tam ar dzīvo? Var jau teikt, ka tās ir tikai pasakas, taču katrā pasakā slēpjas kāds patiesības grauds.

Mūsdienās lielākā daļa cilvēku domā par savu veselību, līdz ar to rūpīgi izvēlas kādu ūdeni dzert. Daudzi pērk pudelēs iepildīto ūdeni, citi to pasūta uz mājām. Bet vai šāds dzīvinošā dzēriena malks tiešām ir tik vērtīgs, kā sola ražotāji?

Notestējot dažādu ražotāju ūdeni, ASV speciālisti nonākuši pie slēdziena, ka neviens no tiem nesatur pietiekamu organismam nepieciešamo minerālu un mikroelementu daudzumu. Vēl vairāk- šādu ūdeni regulāri lietojot, ar laiku cilvēkam var rasties problēmas ar vielmaiņu.

Kādu ūdeni labāk dzert?

Pārāk daudz kas mūsu dzīvē atkarīgs no ūdens, lai izturētos pret to kā pret parastu šķidrumu. Bioenerģētiķi uzskata, ka ūdens ir nevis vienkārši stihija, bet gan substance, kurai piemīt enerģija, kuru var programmēt un ietekmēt, pakļaujot cilvēka domām un vajadzībām.

Vislabākais ir dabisks avota ūdens, taču ne katram no mums mājas tuvumā tāds pieejams. Tad nu atliek dzīvais ūdens, kuru pavisam vienkārši ikviens no mums var pagatavot pats mājas apstākļos. Tas ir strukturēts jeb attīrīts ūdens, kas mēnešiem ilgi nebojājas, attīra organismu un atjauno veselību.

Kā pagatavot dzīvo ūdeni?

Dzīvo ūdeni var pagatavot divos veidos. Visvienkāršākais no tiem- ievietot ūdens trauku saldētavā, pēc tam to izkausēt un lietot pēc vajadzības.

Otrs variants- ieliet ūdeni glāzē, aptvert glāzi ar plaukstām un lūgt ūdenim domās vai vārdos visu, ko vēlaties- izdziedināties no kādas kaites, uzlabot veselību, pašsajūtu utt. Vienvārdsakot- ieprogrammējot ūdeni tā, kā tas nepieciešams tieši jums.

Kā pagatavot mirušo ūdeni?

Lai pagatavotu mirušo ūdeni, jums būs nepieciešama melna svece, 15-20 g sudraba un šķipsniņa sāls.
Tātad: ņemam glāzi ūdens, aizdedzam sveci un trīs pilienus vaska no sveces iepilinam ūdenī. Tad glāzē ieberam šķipsniņu sāls un ievietojam, piemēram, sudraba karoti. Sagatvoto šķidrumu apmaisam ar to pašu karoti trīs reizes pretēji pulksteņrādītāja virzienam. Mirušais ūdens ir gatavs.

Kādam nolūkam lieto dzīvo ūdeni?

Dzīvo ūdeni izmanto pret depresiju, darba spēju celšanai, imunitātes uzlabošanai. Tas jādzer no rīta tukšā dūšā ne vairāk kā viena glāze.
Tāpat dzīvais ūdens labi noder pret radikulītu (jāizdzer pusglāze dzīvā ūdens 15 minūtes pirms ēšanas), pret klepu (divas dienas pēc kārtas četras reizes dienā pa pusglāzei pēc ēšanas), pret dedzināšanu kuņģī (pusglāze dzīvā ūdens),

Kādam nolūkam lieto mirušo ūdeni?

Nebrīnieties, taču mirušais ūdens labi noder brūču dziedēšanai, asinsspiediena pazemināšanai (jāidzer pusglāze mirušā ūdens pirms ēšanas), pret galvas sāpēm (pusglāze mirušā ūdens- sāpes pāriet pēc apmēram pusstundas), pret bezmiegu (pusglāze mirušā ūdens tieši pirms gulētiešanas), sāpošam kaklam (lieto komprešu veidā un dzer 4 reizes dienāpirms ēšanas pa pusglāzei), kā arī dažādu priekšmetu un produktu dezinficēšanai (ar mirušā ūdenīsamērcētu vates tamponu vai marles lupatiņu apslauka priekšmetu,dārzeņus var iemērkt šādā ūdenī)

Kompleksa dzīvā un mirušā ūdens lietošana

Ir vairāki gadījumi, kad vienlaicīgi jālieto abi- gan dzīvais, gan mirušais ūdens noteiktā secībā vienu pēc otra. Piemēram, ja jums ir angīna, 3 dienas pēc kārtas četras reizes dienā skalojiet kaklu ar mirušo ūdeni. Pēc katras skalošanas izdzeriet pusglāzi dzīvā ūdens. Jau pirmajā dienā jums kritīsies temperatūra, bet ceturtajā- slimības simptomi pilnībā pazudīs.
Ja jums piemeties gripas vīruss- vienu diennakti 8 reizes dienā skalojiet deguna un mutes dobumu ar mirušo ūdeni, bet uz nakti izdzeriet pusglāzi dzīvā ūdens.

Lai uzlabotu savu vispārējo pašsajūtu, katru dienu no rīta un vakarā skalojiet mutes dobumu ar mirušo ūdeni, bet pēc tam izdzeriet pusglāzi dzīvā ūdens.

Tāpat dzīvais un mirušais ūdens labi noder skaistumkopšanā. No rīta un vakarā vispirms notīriet seju ar mirušo ūdeni, pēc 5 minūtēm to pašu izdariet ar dzīvo ūdeni. Sejas āda kļūs maigāka, jaunāka un skaistāka. Izzudīs iekaisumi un izsitumi.

Tas pats attiecas uz matu skaistumu. Pēc to izmazgāšanas un nosusināšanas, vispirms samitriniet matus ar mirušo ūdeni, pēc tam ar dzīvo. Jau pēc nedēļas mati kļūs spīdīgi un mīksti.

Autora piebilde: Es šādi pagatvotu ūdeni lietoju jau 3 gadus un šajā laikā esmu piedzīvojusi daudz brīnumainu pārvērtību gan veselības, gan skaistuma jomā.

Ticiet ūdens brīnumainajam spēkam un jūsu dzīve pārvērtīsies.