Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:243, Did:0, useCase: 3
Autors: Redakcija

Sejas novecošanas anatomija. Sejas Fitness

Vai esat kādreiz aizdomājušies, kas īsti notiek ar mūsu seju , kādi procesi ar vecumu tik graujoši ietekmē mūsu vizuālo izskatu. Mēs uztraucamies par ķermeņa aprisēm un apmeklējam sporta zāles, nodarbojamies ar fitnesu. Bet seja? Šoreiz pievērsīsim lielāku uzmanību sejas novecošanas anatomijai un vingrojumu kompleksam sejai - sejas fitnesam pret novecošanās procesu iedarbību.

Mēs maldīgi uzskatam, ka sejas novecošana ir atkarīga no sejas ādas stāvokļa. Galvenais iemesls redzamajām vecuma izmaiņām sejā ir pašu muskuļu un galvas kausa deformācija. Ar vecumu muskuļiem piemīt īpašība pamazām izkalst un kļūt plānākiem. Deformācija notiek arī ar galvas kausu un kauliem ne tikai ķermenim.

Redzot katru dienu sevi spogulī un laikam ritot, pamanot jaunas krunciņas, mēs neievērojam pašu galveno, to, kā mainās sejas ovāla forma un deformējas sejas iekšējie vaibsti. Ar vecumu mainās apakšējā žokļa stāvoklis, izstiepjas un iekrīt sejas vidusdaļa, lūpas kļūst plānākas un kādam deguns kļūst lielāks. Sejas muskuļi, zaudējot tonusus un atslābstot, vairs nespēj pretoties zemes pievilkšanas spēkam.

Procesi, kuri sāk notikt zem ādas uz sejas izpaužas sekojoši : āda sāk pamazām noslīdēt uz leju, jo atslābinās pieres, pakauša, acs gredzena muskulis un tiem pievienotie audi. Tas noved pie acu augšējā plakstiņa noslīdēšanas, acis kļūst vizuāli smagākas, nogurušākas un mazākas. Acu gredzena muskuļu un vaigu muskuļu atslābums rada maisiņu veidošanos zem acīm, jo sejas vidējās daļas audi , kuri anatomiski ar tiem ir saistīti, velk atslābušos muskuļus uz leju. Muskuļi, kas atrodas uz deguna un ap deguna galiņu arī laikam ejot zaudē tonusu, kā rezultātā deguns sāk pamazām izplūst. Centrālās sejas daļas muskuļu noslīdēšanas rezultātā, iekrīt sejas vaibsti, kuri atrodas no deguna spārniem līdz mutes kaktiņiem. Atslābst vaigu muskuļi, zoda, žokļu līnijas un rodas krunkas uz leju no lūpu kaktiņiem, izplūdušie vaigu muskuļi izveido tā saucamos „ buldoga vaidziņus“. Zaudējot tonusu, kakla muskuļi izveido dubultzodu . Visas šīs sejas novecošanas izmaiņas, kā krunkas, noslīdējušais sejas ovāls un sejas iekšējie vaibsti, veidojas no izmaiņām sejas muskuļu korsetē, kura savukārt ir uzvilkta uz jau ar novecošanas saistītām izmaiņām skartā galvaskausa. Tieši sejas muskuļi ir karkass, kas neļauj sejas ādai zaudēt elastību un noslīdēt.

Nav daudz veidu kā savest kārtībā atpakaļ tieši sejas muskuļus . Patiesība ir tā, ka tie ir jātrenē. To var darīt ar aparātu kosmetoloģijas palīdzību. Rēķināties ar to, ka tas ir jāiziet kursa veidā līdz 10 reizēm noteikti un finansiāli tam ir jāatvēl uzreiz diezgan liela naudas summa . Labā ziņa ir tā, ka tas nebūt atkarīgs no tā vai Tev tam ir nauda, vai nav. Apgūstot speciālus vingrojumus sejai un pildot tos, nekas veselīgāks, drošāks, rezultatīvāks un lētāks nemaz nemēdz būt .

Nedēļu pildot sejas vingrojumus jau var just pirmos rezultātus. Pēc vienas nedēļas seja paliek daudz stingrāka un āda nostieptāka, pēc mēneša paceļas sejas ovāls .

Pie intensīvas sejas muskuļu nodarbināšanas labi sāk strādāt asinscirkulācija, kura nodrošina sejas ādai barošanu un atjaunošanos. Labus krēmus vajag noteikti lietot, bet ir jāatceras fakts, ka pareiza asinscirkulācija būs tā, kas ādu atjaunos un nodrošinās tai nepieciešamo barošanu daudz efektīvāk. Laba asinscirkulācija notiek tajās vietās, kur patstāvīgi strādā sejas muskuļi. Sejas āda ir parasti tā vieta kur bagātīga asinscirkulācija izpaliek.

Sejas Fitness palīdz nekaitīgi organismam atjaunot asinscirkulāciju sejas muskuļos un dermā, bagātinot visus sejas ādas slāņus . Kosmetologu procedūras, vai jebkura Jūsu sejas maska un krēms ko lietojat uz sejas , kura vingro sniegs daudz spēcīgāku rezultātu .
Izmantojiet dabas doto iespēju , vienkāršu un ar to ģeniālu – vingrojiet ar seju !
Sīkāka informācija:
Face Beauty Fitness


, 2011-03-09 21:07, pirms 14 gadiem
Noteikti izmantošu, paldies par vērtīgiem ieteikumiem.
, 2011-03-10 08:24, pirms 14 gadiem
akur tos vingrinajumus var dabut? kads zina?
, 2011-03-10 18:29, pirms 14 gadiem
Izklausas ļoti intriģējoši. Nelietoju īpaši krēmus, tāpēc šis man varētu derēt. gribētos gan kādas atsauksmes dzirdēt.
, 2011-03-10 18:31, pirms 14 gadiem
akur tos vingrinajumus var dabut? kads zina?
face Beauty Fitness piedāvā speciālas apmācības, kur visu parāda un pastāsta. Pēc tam mājās var darīt pats.
, 2011-03-10 18:36, pirms 14 gadiem
Rezultāti labi, esmu mēģinājusi. Tas pat nav īpaši viegli, jo pēc tam sejas muskuļi nedaudz sāp, nu kā jau muskuļi pēc treniņa nepieradušam cilvēkam. Taču efekts ir pārliecinošs. Iesaku.
, 2011-03-10 21:42, pirms 14 gadiem
dārgs tas pasākums, tāpēc vien negribas piedalīties
, 2011-03-11 09:47, pirms 14 gadiem
Nav nemaz tik dārgi, ja zini, ka tā maksa tev nebūs jāmaksā gadu no gada par dārgākām ( daudz dārgākām ) procedūrām, lai saglabātu ilgāk jaunību. Šis būs krietni lētāks pasākums, toties efekts brīnumains.
, 2011-03-12 09:34, pirms 14 gadiem
Man viena pazīstama sieviete, kurai ir pāri 40, nodarbojas jau pāris gadus ar sejas fitnesu, un rezultāti ir apskaužami. Daudzas trīsdesmitgadīgās gribētu tā izskatīties. Viņai arī neviens nedod tik gadu, cik ir patiesībā. Tā kā - padomājiet pašas