Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:85, Did:0, useCase: 3


25 soļi līdz harmonijai

Redakcija
Redakcija

Apgāds „Jumava” praktisko padomu sērijā” laidis klajā Jērga Fenglera grāmatu „25 soļi līdz harmonijai”.

Jērgs Fenglers bijis Ķelnes Humanitāro zinātņu universitātes klīniskās un pedagoģiskās psiholoģijas profesors. Viņš ir psihoterapeits, skolu inspektors, mācību procesa inspektors, Balinta grupas vadītājs (http://www.balints.lv/), arī grupas dinamikas treneris, kā arī Bonnas Lietišķās psiholoģijas institūta vadītājs. Viņa darba galvenie temati ir izdegšana un tā profilakse. Viņš organizē seminārus, lasa lekcijas, sarakstījis daudz grāmatu.

Arvien vairāk strādājošo cilvēku sūdzas par hronisku spēku izsīkumu. Tam ir dažādi iemesli: darba izpildes termiņi, neapmierinošs komandas darbs, nepietiekama priekšniecības atzinība, kā arī paša cilvēka neprasme sadalīt darba laiku vai vēlme visu izdarīt perfekti. Kas jādara, lai izvairītos no izdegšanas?

Neskaitāmas rokasgrāmatas sniedz padomus, kā cīnīties ar izdegšanas sindromu, tomēr daudzi cilvēki ar nožēlu konstatē: “Man nekas no tā visa nepalīdz.” Jērgs Fenglers savā grāmatā akcentē citu momentu: Jērgs Fenglers ir šīs jomas atzīts eksperts un piedāvā 25 vienkāršus padomus, kas palīdz efektīvi pārvarēt izdegšanas sindromu, turklāt nodrošina ātrus panākumus. Neliela padomu grāmatiņa, kas sniegs lielu atvieglojumu.

Grāmata nopērkama visās Latvijas grāmatnīcās.