Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Video: Kaspars Markševics un Viktorija Plēpe ieraksta kopīgu dziesmu

Redakcija
Redakcija
Mūziķis Kaspars Markševics un dziedātāja Viktorija Plēpe vienojas kopīgā duetā un piedāvā dziesmu "Lai notiek". Mākslinieki pauž, ka dziesma ir par sajūtām, kuras mums visiem šobrīd ļoti pietrūkst, jo jau ilgi esam iesprostoti nezināmajā.

"Tagad ir īstais laiks pamosties reizē ar pavasari un sauli. Darīsim katrs visu, lai pavisam drīz atkal varam satikties un baudīt dzīvi kopā!" iedvesmo mūziķis.
"Dziesma "Lai notiek" ir izteikti pozitīva un pacilājoša, un tas šobrīd ir vairāk kā vajadzīgs mums visiem! Tas ir kaut kas vienkārši foršs, jauks un labestīgs!" papildina Viktorija.
Ideja par kopīgu dziesmu ar skatuves kolēģi Viktoriju Plēpi, Kasparam dzima pavisam nejauši.

Kaspara Markševica un Viktorijas Plēpes dzīves ceļi pirmoreiz savijās 2004. gadā, kad abi izlēma piedalīties TV šovā "Talantu fabrika 4". Vēlāk abi mūziķi turpināja darboties katrs savā mūzikas lauciņā. Iepriekš Markševics bija uzsācis sadarbību ar dziedātāju Sabīni Berezinu, piedāvājot singlu "Neatstāj mani", kam ar klausītāju atbalstu izdevās nokļūt "Latvijas sirdsdziesma" finālā.
"Auksta duša nereti ir nepieciešama mums ikvienam - mēs tikām pārsteigti nesagatavoti, jo saņēmām ziņu no Sabīnes Berezinas, ka dziedātāja tālāk vēlas doties viena, lai veidotu savu solo karjeru. Kopā ar producentu Gaiti Lazdānu bijām pārdomās, jo iekšēji škita, ka beidzot Latvijas estrādei veidojas labs duets," neslēpj Markševics un piebilst, ka respektē Berezinas vēlmi un novēl viņai visu to labāko.
Vērtējums: