Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Video: Audiokvartāls latvisko Justin Bieber Ziemassvētku hītu

Redakcija
Redakcija
Ceturtās adventes priekšvakarā grupa “Audiokvartāls” publicē savu versiju dziesmai “Mistletoe”, kuru oriģinālversijā izpilda, kanādiešu tīņu elks - Justin Bieber.

Līdz ar pirmo adventi, grupas puiši sajuta, ka vajadzētu beidzot izdot savu pirmo Ziemassvētku dziesmu. Tā kā līdz svētkiem bija palikušas tikai dažas nedēļas, mūziķi saprata, ka radīt, tik īsā laikā, kaut ko pilnīgi jaunu un kvalitatīvu būs diezgan sarežģīti. Tādēļ, atceroties agrāk tik ļoti populāro paņēmienu, latviskot jau pasaulē iemīļotas Ziemassvētku dziesmas, Audiokvartāla puiši nolēma piešķirt jaunu skanējumu, latviešu valodā, Justin Bieber dziesmai – „Mistletoe”, kuras jauno versiju nosaukuši par „Šis ir visskaistākais gadalaiks”. Oriģināli “Mistletoe” nozīmē Āmulis. Āmulis ir augs (krūms), un Amerikā, kā arī citviet pasaulē ir tradīcija, ja divi cilvēki stāv zem Āmuļa, ir jāskūpstās. Tā kā latviski, šī auga nosaukums nav tik labskanīgs, tad šoreiz dziesma ir par skūpstīšanos Ziemassvētku laikā, kas diezgan precīzi atbilst arī dziesmas oriģinālversijas vēstījumam.
Vērtējums: