Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Video: «Knīpas un knauķi» sveic ar «Circenīša Ziemassvētki» video

Redakcija
Redakcija
Rīgas Latviešu biedrības bērnu vokālā studija «Knīpas un knauķi» ar Raimonda Paula dziesmas «Circenīša Ziemassvētki» (Andra Sējāna aranžijā) speciāli veidoto videoierakstu sveic visus tuvajos Ziemassvētkos.

«Pirms gada šo īpašo dziesmu izvēlējāmies koncertiem, ierakstījām skaņu studijā un nofilmējām klipu. Tagad šķita, ka tieši šī R. Paula un Aspazijas dziesmiņa ir tik ļoti piemērota šim laikam, ka nolēmām tās videoierakstu nosūtīt visiem kā īpašu Ziemassvētku sveicienu,» teic studijas vadītāja Sanita Sējāne.

Viņa arī atgādina, ka nākamgad «Knīpas un knauķi» atzīmēs 50.jubilejas sezonu, tāpēc ļoti cer to nosvinēt kopā ar skatītājiem Ķīpsalas izstāžu hallē 2021.gada 8.maijā. «Ļoti ilgojamies svinēt svētkus kopā klātienē ar jums, mīļie skatītāji, un, protams, ar «Knīpu un knauķu» ģimeni. Pagaidām sūtām jums visiem attālinātu sveicienu, vēlot visiem gaišus un mierpilnus Ziemassvētkus un laimīgu Jauno gadu!» piebilst Sanita.
Vērtējums: