Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Video: Dināra Rudāne pārsteidz ar jaunu dziesmu un video

Redakcija
Redakcija
Tie klausītāji, kas vairāk atpazīst Dināru kopīgās programmās ar Maestro Raimondu Paulu, noteikti būs pārsteigti to klausoties, jo dziesma ir veidota mūsdienīgas popmūzikas skanējumā, taču tajā pat laikā tas ir ļoti personisks Dināras vēstījums.

Pandēmijas laikā dziedātājā ir apguvusi mūzikas producēšanas programmatūru un ir ne tikai dziesmas mūzikas un vārdu autore, bet arī ir pati mājās producējusi mūsdienīgu dziesmas aranžējumu.
Basa partiju ir iespēlējis Dināras dzīvesbiedrs Edvīns Ozols (Intars Busulis, Abonementa Orķestris), ierakstu studijas līdzproducents ir Gints Stankevičs.

Dziesmai tapis arī videoklips par kura tapšanu Dināra stāsta:
“ Video filmēšana izvērtās par aizraujošu piedzīvojumu pie jūras, visgrūtāk bija spēlēt kameras priekšā divu iemīlējušos cilvēku stāstu…mana partnera lomā kameras priekšā iejutās mans boksa treneris Jevģēnijs Aleksejevs, un vēl neparastāku procesu padarīja situācija, ka to filmēja mans vīrs.
Savukārt, pats dziesmas stāsts ir pietiekami nopietns, - tā ir par neizlēmību, par nevienlīdzīgām jūtām.”
Videoklipu producēja pati Dināra, operatori: Latvijā pazīstamā bundziniece un ikgadēja Dināras skatuves kolēģe Nellija Bubujanca un dronu operators Edvīns Ozols.
Vērtējums: