Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:344, Did:0, useCase: 3


10 produkti, kas jāiekļauj ēdienkartē katrai sievietei

Redakcija
Redakcija

Lūk, 10 produkti, kas būtu jāiekļauj katras sievietes ēdienkartē, lai pēc iespējas ilgāk saglabātu savu ziedošo izskatu, veselīgu sejas krāsu un maigu ādu.

1. BURKĀNI

Šis oranžais skaistulis ir vērtīga beta karotīna krātuve, kas organismā atjauno šūnas.

2. TOMĀTI

Tomāti ir bagāti ar tādu vērtīgu dabīgo antioksidantu kā likopīns, kas pasargā ādu no kaitīgās saules staru ietekmes. Turklāt regulāra tomātu lietošana uzturā normalizē asinsspiedienu.

3. BANĀNI

Banānus savā uzturā noteikti jāiekļauj tiem, kas vēlas atrisināt tumšo loku problēmu zem acīm. Tāpat, viens pirms došanās pie miega apēsts banāns aizvieto ķīmiskos nomierinošos līdzekļus, pasargājot jūs no bezmiega.

4. AUZU PĀRSLAS

Brokastis, kuru sastāvā iekļautas auzu pārslas ir labākais ceļš uz skaistu ādu. Auzu pārlās esošā dzelzs, magnijs un kalcijs lieliski aizkavē priekšlaicīgu novecošanos.

5. LĒCAS

Lēcas bagātīgi satur cinku, kas ne tikai uzlabo sejas krāsu, bet arī intensīvi attīra ādu no liekajām taukvielām. Lietojot regulāri lēcas, jūsu seja kļūs tīra no pūtītēm, izsitumiem un taukainā spīduma.

6. NĀTRES

Tēja, kas pagatavota no nātrēm, bagāta ar pretiekaisuma vielām, kas uzlabo sejas ādas krāsu, attīrot to no dažādiem iekaisumiem, izsitumiem un pat ekzēmām.

7. PIPARMĒTRAS

Nevienam nav noslēpums, ka kuņģa problēmas ir saistītas ar ādas problēmām. Skaistas ādas noslēpums ir atkarīgs arī no pareiza uztura un gremošanas sistēmas darbības. Piparmētru tēja ir līdzeklis, kas palīdz atbrīvoties uzreiz no daudzām problēmām, tai skaitā, no stresa.

8. ARTIŠOKI

Artišokos ir milzīgs daudzums antioksidantu, tāpēc to iekļaušana uzturā palīdz atrisināt daudzas ādas problēmas, padarot to jaunavīgi svaigu.

9. BIETES

Biešu nozīme ādas izskata uzlabošanā zināma jau kopš seniem laikiem. Bietes satur kāliju, magniju, dzelzi, kalciju un daudzus citus skaistumam un veselībai nozīmīgus komponentus.

10. SARKANĀS VĪNOGAS

Daudzkārtēji zinātniskie pētījumi pierādījuši, ka sarkanās vīnogas dabīgā veidā palēnina novecošanās procesus organismā.