Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:247, Did:0, useCase: 3


Es gribu Tevi tagad un tūlīt!!!

Es gribu, lai Tu mani sūkā un laizi, es sajutu Tavas lūpas uz sevis, es gribu, lai Tava mēlīte samitrina mani tā, lai es kustu mutē. Vienmēr Tavs - saldais Čupa Čups.

Tu lēnām tuvojies manai brūnganai ādai, Tu paplet manas kājiņas un tuvojies ar savām lūpām un nokod gabaliņu no žāvētas vistas!

Es gribu Tevi tūlīt, tepat uz vietas, bez ierunām, gribu Tevi mocīt, gribu, lai Tu svīsti un vārties tīros palagos. Es gribu Tevi novest līdz drebuļiem. Tavam ķermenim jādeg! Ar mīlestību Tava GRIPA!

No sākuma viņš novilka viņai blūzi, pēc tam novilka svārkus, attaisīja krūšturi, novilka biksītes…Un atstāja pliku…mūsu mājas veļas šņori.

Tev patīk, kad manas lūpas to aptver, Tu saraujies, kad kožu, kūsti, kad laizu, esi ekstāzē, kad maza balta strūkliņa tek pār manām lūpām - Tev patīk, kad ēdu saldējumu.

Katru vakaru es ar Tevi cīnos, bet atkal Tu mani paņem maigi un nemanāmi, Tavs tuvums man liek aizmirst visu! Ak, vissaldākais, vislabākais miegs!

Tuvosies vasara putniņi darīs To, bitītes darīs To, pat tauriņi darīs To. Tu arī gribi darīt To…….. Aizmirsti……cilvēki neprot lidot.

Pagājušajā naktī es apgūlos savā gultā, skatoties skaistajās zvaigznēs, Mēnesī un debesīs … Un tad es iedomājos, kur pie velna ir mans jumts.

Iebāzi … izvilki … un dodies tālāk … Kā man patīk Bankomāti.

     [+] [-]

, 2012-10-31 11:30, pirms 11 gadiem
es ļoti steidzos,bija ļoti vēls mani gaidīja gulta un sapņi par tevi -mana vienīgā,mīļā dārgā, tikai sapņos piepildāmā... es lēni iegāju tevī...
cūka, vai tev 73 gados vēl gribas,ka gultu pieķēzīji? - tā bija mana mūžīgā GAĻA...